понеделник, 29.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

ДОБРОВОЛЦИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В БОРБАТА

В хода на подготовката за предстоящите избори доброволци от цялата страна прииждат в община Ветрино с желание да се включат в организацията и да подпомагат партия „Величие“ в предстоящите избори. Млади хора започват своето обучение за бъдещи млади политици, които работят за Отечеството. Това са хора, които са решени да работят и да станат водачи, средни и дребни предприемачи – гръбнакът на всяка икономика, на всяка държава.

Силистра се събужда

В понеделник вечерта „Арги център“ събра будни граждани на Силистра, за да присъстват на срещата разговор с председателя на Сдружение „Човек-Природа-Живот“ – Красимира Катинчарова, на тема „Разговор за цената на вятъра“. Повод за срещата е проект за вятърен парк на Иво Прокопиев и кмета на града – Александър Сабанов, в плодородните земи на общината

КАПИТАЛЪТ И НЕГОВАТА ЧАСТНА АРМИЯ – ПОЛИТИЦИТЕ

От тези редове би трябвало да боли. Ако сме запазили способността си да виждаме – не просто да гледаме; ако все още можем да чуваме – не просто да слушаме, да разбираме какво точно се случва – не просто да наблюдаваме – би трябвало да изригнем.