СИМОН МИЛКОВ – КАФЯВИЯТ Л.ЙНОМЕТ НА ВЛАСТТА

Правата кауза и любовта към България може да устои на всякакви атаки само с чистотата си.

Старият постулат на Карл Маркс, че количествените натрупвания водят до качествени изменения, получи тези дни ярко превъплъщение. Това се случи на 25 април в сградата на община Ветрино, където имаше сесия на Общинския съвет. Тогава в сградата на общината изненадващо се появи печално известният Симон Милков, тежковъоръжен не само с голямата си уста и психичното си разстройство, но също така с микрофон, екшън камера на гърдите и двама оператори с камера и дрон. Когато не можеш да въздействаш с качества, компенсираш с количества. Единственият начин на простотията да бъде забелязана е да бъде шумна и да напада внезапно. Това е похват с ефекта на удар с чук, при който жертвата отсреща е шокирана от колосални количества простотия и наглост.

В предавано на живо изпълнение самоназовалият се едновременно „разследващ“ и „журналист“ показа, че натрупването на огромно количество простотия наистина води до качествени изменения. Три часа този неуравновесен човек крещя цинизми и обиди срещу кмет, служители на общинската администрация, жители на общината и полицаи. Часове наред Милков размахва средни пръсти, а устата му изпълняваше кафявите и миризливи функции на друго човешко отвърстие – бълваше обидни изрази като „пачавра“, „к.рва“, „наркоманка“, „отивай да л.паш п.шки“, „ела да идем отзад да ти покажа“, „нещастници“, „продажници“ към възрастни жени, млади момичета и момчета от общината, кмета и полицията – хора, които вижда за първи път. Ако имаше шест ръце, щеше да показва среден пръст с всяка от тях. В продължение на часове никой в сградата не можеше да върши нормално работата си. Защото простотията нахлу в спокойния ден на община Ветрино и като истинска мутра застана напряко, показно и със сила на пътя му.

МИНУТИТЕ СЛАВА НА БЯСНОТО КУЧЕ, НА МЕДИЙНИЯ ПИТБУЛ И ХОДЕЩ Л.ЙНОМЕТ
СИМОН МИЛКОВ

Пришълец и буквално никой в общината, Симон Милков дошъл за „интервю с кмета“, да „търси отговори“, да „изисква информация“, на която „имал право“. Ти да видиш!!! Това нещо борави избирателно само с половината на материята, която обилно цитира, без обаче да познава. Преди да изисква информация, той дължи такава. Преди да има права, Симон Милков има задължения на гражданин. Особено когато се намира на обществено място, в обществена сграда, пречи на работата на обществени служители и накърнява правата на други граждани, пред които не е по-специален само защото има камера и държи микрофон. Резонният въпрос тук е къде беше полицията.

ИМАШЕ ХОРА С ПОЛИЦЕЙСКИ УНИФОРМИ, НО ПОЛИЦИЯ НЯМАШЕ

Тъжно и жалко беше поведението на униформените полицейски служители. Те гледаха безпомощно и търпяха словесните атаки на развилнелия се идиот с микрофон и оператор с камера. Три жени и двама мъже – жители на община Ветрино, се осмелиха да се опълчат на устатия циник и да го приканят да напусне сградата и общината! Извикани да овладеят ситуацията и призовавани многократно от служители и жители на общината да си свършат работата, те показаха некомпетентност, непознаване на закона, престъпна пасивност и страх. Той стопи всякакво желание за действие и те буквално се всмукаха навътре, когато наглецът Симон Милков спомена името на шефа им в Провадия!!!

Когато местната полиция действа нерешително и под страх, това означава, че управлението й е пробито, а на централно ниво нещата са още по-зле. Полицаите имат правомощията да обезвредят всеки, който нарушава обществения ред, който е влязъл в обществена сграда и пречи на дейността на местните органи на властта. Всеки, който си позволи да отправя обиди и се държи непристойно към представители на властта или с други мирни граждани, може да бъде проснат по очи, арестуван, да бъде закопчан с белезници и набързо отведен в близкото районно управление, където чрез прокуратурата да му бъде повдигнато обвинение в хулиганство. И това е най-малкото, което униформените „чичковци“ можеха да направят. Вместо това те гледаха отегчени и раздразнени, че им се разваля спокойствието, и вместо да се разправят с нарушителя, уговаряха обидените и потърпевшите от него да се оттеглят и да не го провокират!!!

НА КОГО СЛУЖИТЕ, ЧИИ ПАРИ ХАРЧИТЕ, ГОСПОДА ПОЛИЦАИ? НА ЧИЯ ИЗДРЪЖКА СТЕ И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТЕ?

Потърпевшите и присъстващите на този водевил се срамуваха заради униформените „чичковци“ и „шушумиги“, както бяха наречени от Симон Милков. Полицаите предпочитаха да се правят на разсеяни пред сградата на общината във Ветрино. Те доказаха нагледно, че полицията отдавна има друг господар и не служи на хората, които я издържат с данъците си. Очевидно полицейските шефове получават заповеди от мафията, защото на терен работят ЗА нея.

ПОРЕДНАТА СИНХРОНИЗИРАНА МЕДИЙНА АТАКА

Това бе началото на поредната синхронизирана атака по община Ветрино, Исторически парк, Ивелин Михайлов и жителите на общината. Тя продължи с пресконференция в БТА – Варна, на която Милков затъна в лъжи, които безпардонно разпространява систематично. Това е така, защото Симон Милков е полуграмотен в областите, в които така претенциозно се изявява. Но в изтръпналия му от субстанции мозък това няма значение, той така или иначе не го разбира. На нарочна пресконференция в БТА – Варна, на следващия ден Ивелин Михайлов обори лъжите му (почти 100 на брой) и отговори на въпроси на медии. На това събитие се изяви още една от патериците в кампанията срещу проекта „Исторически парк“ и всички свързани с него – Веселина Томова от „Афера“. Ако имаше поне малко достойнство, Веселина Томова би си тръгнала веднага от БТА – Варна, но наглостта винаги разчита на безпардонност, граничеща с обикновен гьонсуратлък – тя няма чувствителността на елементарното възпитание и това afera.bg е доказала с език и поведение през годините. В абсолютен синхрон още на следващия ден последва статия на Томова в характерния й стил и език. Томова прилича на Милков, само че изрусен и рошав, кисел след поредното препиване, отегчен и озлобен от липсата на стойност и смисъл живот, преминал в тъжна поредица от години, прекарани сред престъпници, което неминуемо слага отпечатък и те убива отвътре. В синхрон последва и залп от вестник „Капитал“ с поредния пасквил, този път на тема, която наистина предизвиква умиление – Ивелин Михайлов щял да отцепва Ветрино в отделна република – Исторически парк и хората му се въоръжавали...

ПРОКОПИЕВ, ИДЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ НА ДОКТОР! И ТЪГУВАЙТЕ ПО-ТИХО, МОЛЯ

Атаката от в. „Капитал“ бе повече от очаквана – те са толкова предвидими. Оказа се почти невъзможно да се намери брой от вестника им в София и в други градове на България. Това явно е издание, което се чете само от работещите в него – придворно издание, което се чете по задължение или от фирми, чийто бизнес по някакъв начин зависи от финансиране през държавата. Защото такава е цялата бизнес логика на Иво Прокопиев. За него няма дъно – прегърна се с най-върлия си враг Пеевски, за да спаси собствения си задник, след като проигра двайсетина милиона на борсата и след като профука стотина други милиони на всеки партньор и проект, с които се захвана. Историята дълго ще помни всичките му далавери – такива като него не могат да оцелеят и ден на свободния пазар. Там се иска предприемаческо мислене, което трагично липсва на север от носа на червендалестия Иво Прокопиев. За съжаление Прокопиев и компания пишат против най-проверявания човек и проект в Република България.

Групичката зависими и немислещи „журналисти“ бълват статии, с които само правят реклама на проекта и личностите, свързани с него. Те са все по-трогателни – в очакване сме да проявят поне малко човешко достойнство и да започнат да изкарват хляба си по по-достоен начин. Вестник „Капитал“ и неговите сателити са типичният таран – острието на черния пиар. Боравят с един-единствен инструмент – френетичното и кресливо повтаряне на все по-малоумни тези с една-единствена цел – да посеят съмнение, което разяжда. С това правят едногласен хор със Симон Милков, Томова и останалите – чии уши галят, чии джобове и сметки обслужват, е лесно да се допусне. Този сноп медийни бухалки не действа хаотично. Поръчката идва от фонда CWP и неговия шеф Димитър Енчев, на когото вече бившите Асен Василев, Кирил Петков, Лорер и компания са обещали да се прокара вятърният парк във Ветрино и Вълчи дол и няколко други, плюс проекти за батерии, и да се вземат няколко зелени милиарда. Към всичко това прибавяме непрекъснатия институционален тормоз и проверки от ДАНС, прокуратура, икономическа полиция, ДНСК... всякакви институции, които не са спирали през последните години. Самата варненска мафия в лицето на С.Г.Груп, Чирпанския също са привлечени в тази война на изтощение и тормоз. Те подпомагат Милков с логистика и идеи за тормоз – друго не са учили, а през останалото време си връткат обичайното – наркотици, контрабанда и търговия с гласове. Преди изборите явно страх тресе кочината, защото са прибягнали до услугите на бащата на черния пиар в България и придворен експерт на ГЕРБ – Николай Николов. В избора на Симон Милков за медийно острие прозира истинско отчаяние – ЯВНО НЯМА ХОРА...

Правата кауза и любовта към България може да устои на всякакви атаки само с чистотата си. Дори и физически да бъдат премахнати нейните защитници и водачи, след тях идват още много. Защото Доброто, любовта към Родината, дългът към Отечеството, борбата за справедливост за всички българи е по-силна от всеки крадец, престъпник, простак или обикновен идиот.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД