четвъртък, 16.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Предприемачество

Всички статии от избраната рубрика

„Историческо селище“ расте всеки ден

Големият проект за комплекс от средновековни къщи за гости до едноименния Исторически парк расте с огромна скорост. Неговото построяване е разделено на две части, като целта е по-бързо да се пусне в експлоатация първата част и така да се даде тласък на посещенията с нощувка в общината. Къщите, които се правят, са изключително сложни и са по образец на красивите къщи от Второто българско царство. При строителството им се използва изцяло процес, който оставя нулеви отпадъци и по този начин опазва околната среда

Нов дом и в село Момчилово

Благотворното влияние на Исторически парк в община Ветрино продължава и в село Момчилово. Още една западнала къща се превърна в красив и уютен дом. Благодарение на вълната от млади хора, която заля общината, се засили и търсенето на нормални места за живеене.

Строим за Родината

Най-важният показател за развитието на едно населено място е желанието на повече хора да живеят там. Място, където има развитие, справедливост и възможности, винаги става притегателен център. За наша радост и община Ветрино се превърна в едно такова място. Предприемачите около Исторически парк строят по поръчка на клиенти много къщи и сгради за бизнес в общината.

  • ПРЕД.
  • 1.
  • СЛЕД.