петък, 17.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Икономика

Всички статии от избраната рубрика

Празниците не отмениха безплатните уроци по математика в община Ветрино

Докато десетки хиляди автомобили кръстосваха България по време на празниците и стотици хиляди празнуващи разпускаха на трапезата, добрите дела в село Неофит Рилски продължиха. Въпреки почивните празнични дни учителят Георги Великов за пореден път потегли от Варна до селото, за да проведе безплатните си уроци с малчуганите от община Ветрино и да ги въведе във все по-важния за бъдещето свят на математиката. 

Пропагандата – на фокус в поредното неделно обучение в село Неофит Рилски

Проведе се поредното безплатно неделно обучение на общността в с. Неофит Рилски. Негов водещ беше предприемачът Ивелин Михайлов, а темата беше пропагандата. Участниците в обучението се запознаха с основополагащата книга в областта – „Пропаганда“, написана от Едуард Бернайс.

Дискусия за лични финанси с ученици в гр. Кубрат

Освен финансовата страна на въпроса консултантът засегна и темата за професионалното развитие. Той посочи, че е важно всеки един от учениците да избере правилната професия за себе си, която ще го прави щастлив, и че за натрупване на богатство не е необходимо да напуска България. Юсеинов сподели, че преди време самият той е търсил своето професионално развитие в чужбина, докато не осъзнава, че с правилните знания и умения човек може да се развива във всяка една точка на света. Неговата история вдъхнови много от учениците, които бяха заявили желание да напуснат родния край. Те му зададоха и множество въпроси, на които той отговори изчерпателно и с удоволствие. 

Специализиран семинар на „Тогедър“ учи как да бъдем приятели с парите

Специализиран семинар по управление на лични финанси ЧАСТ I ще проведе „Тогедър Академи“ на 24 февруари. Събитието ще се проведе онлайн през Zoom, като има възможност и за гледане на живо.