четвъртък, 16.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Обучения

Всички статии от избраната рубрика

Започна записването за курса по управление на лични финанси в Тракийския университет

Започнаха регистрациите за курса по управление на лични финанси, който доказалият се специалист в областта – Пламен Кънчев, ще проведе в рамките на 20 сесии от по 3 учебни часа в рамките на следващите 5 месеца.

Защо "Тогедър", а не "Заедно"?

В последно време ютуб каналът на „Тогедър България“ става все по-достъпен за всички, които за първи път чуват за хората, които вече 16 години работят върху изграждането на система и академия, които да позволят на обикновения човек да постигне истинска свобода.

Достъп до практически знания чрез участие в обучителните семинари на „Тогедър“

Една от най-достъпните форми на обучение в днешно време е посещението на семинар, в който лекторите да предоставят систематизирана и добре структурирана информация, свързана с техния опит и практическите познания, които са им помогнали да постигнат определени резултати. В общи линии благодарение на различните лекции, които се провеждат от специалисти в съответните области, бихме могли да вникнем в значително по-голяма дълбочина по отношение на темите, които конкретният семинар обхваща.

Безплатни ежеседмични обучения за личностно развитие за хората от общността

На 17 септември (неделя) от 9 ч. стартираха ежеседмични специализирани обучения, достъпни за всички хора от общността на вестник „Красиво Ветрино“ и село Неофит Рилски. Целта на обученията е да подпомогнат развитието на различни умения и способности, чрез които човек може да се развие личностно и да стане по-успешен и ефективен в своето ежедневие. Темите на обученията няма да бъдат предварително обявявани и се очаква да бъдат изключително разнообразни – от продуктивност и организиране, през работа с компютър и имейл, до технически въпроси и практически указания, свързани с извършването на конкретни дейности.

  • ПРЕД.
  • 1.
  • СЛЕД.