Село Неофит Рилски става част от световна платформа за бутикови почивки

От септември 2023 г. се очакват първите ни посетители, като тогава ще имаме още повече завършени къщи за гости.

Чудесата, създадени в Неофит Рилски и община Ветрино, достигат до все повече очи и уши по света. Тези, които виждат красотата, автоматично асоциират сътвореното при нас с лукса, разкоша и високото качество. Това са специфики, които се ценят изключително много от този клас туристи, които не използват стандартните канали за избор на почивка или преживяване. Не е трудно да си представим, че известна личност, спортист или бизнесмен иска да отиде на някое изключително място и да получи усамотение в комбинация с културно преживяване, без да бъде преследван от журналисти, медии и фенове. Познахте – тези личности не търсят през масовите платформи за настаняване като Booking или AirBnB, а използват бутикови канали за разпространение на информация за специални, ексклузивни места. 

През януари 2023 г. компанията THIRDHOME (в директен превод „Трети дом“) получи за пръв път презентация на Исторически парк и Неофит Рилски. Връзката беше осъществена от Радослав Иванов, който благодарение на стажа, натрупан в САЩ като студент, е получил достъп до десетки хиляди успешни предприемачи и след няколко директни препоръки получи възможност да разговаря с изпълнителния директор на компанията – Уейл Шийли. Той сподели защо е създал своята компания. Целта на THIRDHOME е да се обединят всички луксозни имоти по света в една мрежа. В света има много луксозни имоти от най-висока класа, а хората с по-големи възможности не ползват стандартните канали за информация като туристически агенции или фейсбук реклами на дадени места. Този тип клиенти са по-ангажирани и тази информация не ги интересува, защото се информират по друг начин. Немаловажен проблем за повечето богаташи е, че когато имат втори или трети ваканционен имот, той стои необитаван прекалено дълго време и това е излишен за тях разход и грижа. Същевременно те не биха позволили някой случаен посетител да нощува там. Под луксозни имоти си представете замъци в Шотландия, Англия, Швейцария, Германия, Австрия, Франция. Представете си крайбрежни вили до морето в Гърция, Мавриций, Испания, Италия, САЩ. Представете си и високопланински хижи в Алпите, на Апалачите, в Карпатите с размерите и изискаността като от филмите на Джеймс Бонд. Малко от тях са достъпни за хора срещу наеми от порядъка на 30 000 до 50 000 евро на вечер. Това определено ограничава възможността в тях да нощува който и да е. Други от тях са достъпни само и единствено чрез системата на THIRDHOME, чрез която, ако някой собственик отдаде своя имот за едноседмично посещение на друг собственик, печели „ключове“ вместо пари. Това е разменната валута, позволяваща човек да си „плати“ престоя. И начинът да придобиеш повече от тази валута е само ако някой от членовете на този прекрасен клуб отседне в твоя дом. Броят луксозни имоти, включени в системата, вече наброява повече от 18 000 в над 100 страни.
Точно в тази категория имоти бяха поставени и средновековните български къщи на Неофит Рилски, които привлякоха погледа на THIRDHOME. В рамките на 40-минутен разговор бяха показани мащабът и красотата на българския туристически феномен Исторически парк, както и уникалните архитектурни шедьоври, които сме построили в Неофит Рилски като къщи за гости.
Да станеш част от подобна бутикова международна мрежа за екскурзии на свръхбогатите, граничи с невъзможното. Единственият начин да бъдеш забелязан е да имаш изключително постижение. А ние го имаме, покриваме стандартите и изискванията, които са изключително високи. Направихме пробив в клуба на богатите, които да научат повече за България и нейните чудеса и богатства.

„Най-накрая има повод да сложим България на картата на света за луксозни почивки“ – това са думи на изпълнителния директор Уейд Шийли. Постигаме чудеса в община Ветрино!


От най-бедна община в област Варна до част от най-луксозната платформа за настанявания в света – имаме повод за гордост.

От септември 2023 г. се очакват първите ни посетители, като тогава ще имаме още повече завършени къщи за гости. Договорът, който сключихме, дава възможност на всеки собственик на средновековна къща в Неофит Рилски да бъде част от клуба на богатите и при натрупване на нужния брой посетители домовете на богатите по цял свят ще бъдат отворени за посещение. Честито на печелившите!


www.thirdhome.com
https://www.thirdhome.com/exchange/

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД