Строителство на автосервиз в Неофит Рилски

Речено-сторено, автосервизът вече е започнат !

Започна строителството на автосервиз в село Неофит Рилски. 

Постоянната строителна дейност и развитието на Исторически парк направиха така, че в селото да има все повече и повече техника и автомобили.Така постепенно започнаха да се задръстват местата за паркиране и да е нужно повредените машини или да се поправят на място, или да се транспортират до места, където да се ремонтират. Всичко това причинява неудобство и за работещите, и за живеещите в населеното място.

Както знаем, хората от Исторически парк се борят за по-добри условия за живот на всички на територията на България и не искат да създават проблеми, а  напротив - да дават удобства, вяра и решения.Това е и причината веднага да решат да построят автосервиз, в който да се ремонтират не само техните машини, а и на живеещите в района. Както знаем, в бизнеса едно от най-важните неща е скоростта, с която се вършат нещата, защото това определя и броя на благата, които имаме в живота, и по-голямата полезност, която ще дадем на обществото. Речено-сторено, и автосервизът вече е започнат.

За първо време използваме съществуваща сграда, която е преустроена в автосервиз, подготвя се голям паркинг за служебните машини и превозни средства, както и за повредените автомобили, които да изчакват своя ред за поправка. Най-трудната част – със сътрудниците, които да го правят, също е решена, защото когато правиш нещо велико, всеки качествен човек иска да бъде съпричастен и да допринася. Вече стотици автомобили и машини са отремонтирани, а съвсем скоро ще бъде увеличен капацитетът му.

Предприемачеството се развива с бурни темпове в община Ветрино и даваме възможност на много млади хора, които обичат техниката, да се научат и да практикуват наученото в името на една велика кауза. Поздравления за действащите хора и нека примерът бъде заразен!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД