Завършване на къщи „Еми“

Парапети, настилки и таванът напълно ни пренасят в красотата на миналото с удобството на настоящето.

Строителството на спиращи дъха къщи в село Неофит Рилски продължава с пълна сила. Решението тук да се строят само антични и средновековни къщи започна да променя облика на населеното място и да привлича хора от цялата страна, като някои от тях искат да живеят тук, а други просто да посетят селото и да се заредят с вяра и увереност в по-добрия утрешен ден. Работата е ежедневна и благодарение на това, когато човек посети отново мястото, се чуди как къщите растат като гъби и откъде толкова сила и средства, за да се сътвори всичко това. Тайната рецепта е в постоянството и любовта, които се влагат от всички участници в този неспирен процес. 

Къщи „Еми“ са емблематични, построени са в античен стил. Самият избор на цветове прави впечатление, защото те са червен и син. Огънят и спокойствието. Техните рисунки привличат погледа и всеки един човек започва да ги съзерцава като хипнотизиран. Прекрасните градини допълват усещането за красота и изящество. И тук предстои по-важната задача, която изисква да се съчетае външната красота с вътрешната на всяка една къща. Червената „Еми“ е почти завършена и в нея вече живеят хора. Отоплението е чрез термопомпа, за да щади максимално околната среда, мебелите са с античен дизайн и са изработени от масивно дърва. Пердетата, които са определени за тези къщи, са тежки и красиви, като създават усещането, че сме в изобилието и мащаба на Античността. Парапети, настилки и таванът напълно ни пренасят в красотата на миналото с удобството на настоящето.

За наша радост се работи усилено и по синята „Еми“, като и тази къща премина във финален етап. Подобно на своята червена близначка тя се довършва и отвътре с още по-красив интериор. Уроците, които са извлечени от първата, моментално се прилагат и във втората, което ни кара да очакваме да се надмине съвършенството. Усилената работа дава резултати и много малки, прекрасни домове започват да оформят най-приказното село в България

Не пропускайте, когато посещавате село Неофит Рилски, да попитате за къщи „Еми“ и да си вземете една порция щастие за вкъщи!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД