Гласът на съпротивата

Община Ветрино е столицата на съпротивата в България и тук не се говори, а се действа и показва.

Хората, които обичат да четат човешката история знаят, че във всяка една епоха от съществуването на човечеството е имало хора и институции, които са искали да поробят всички по света. В миналото хората са могли да управляват по-малки райони и поради тази причина никога не е имало опасност да се превземе целият свят, а са вземали душите на хората само в малки части от света.

Казвам вземали душите на хората, защото точно това се е случвало. Това е съдбата на хиляди изчезнали народи. Хората не са умрели, но са им влези културата, езика и връзките между тях. Така са ги направили слаби и са спомогнали за превръщането им в  обслужващ персонал за господстващата цивилизация. Винаги процесите са се случвали по един и същи начин - първо започва завоевание, после се подкупва аристокрацията и им се дават привилегии, за да могат да извличат ползи на гърба на народа си, като така се е получавало двойно данъчно облагане, един път за новите господари и един път за аристокрацията. После започва постепенно налагане на чуждия език, чуждите обичаи, чуждата култура, като всичко, което е принадлежало на стария народ е било обявявано за “варварско” и “напредничевите” хора са приемали “новото”, за да не бъдат смятани за изсотанали. Преди за една подобна асимилация са били нужни векове, но сега времената са различни и благодарение на интернет всичко се случва светкавчино. Промяната може да отнеме само няколко години и народът да бъде заличен. 

Опасността днес е много по-голяма, защото целият свят е разкрит и е свързан чрез интернет. Ако преди процесите на поробване са били локални, то те днес са глобални и един такъв процес може да промени необратимо целия свят. Изчезналите народи и култури са като изчезналите животински и растителни видове. Това е пагубно за човешкия свят и може да сложи неговия край. 

Днес една такава поробваща култура е западната култура. Тяхното завоевание на света започва през 1492 година. Тогава техни кораби откриват Америка и успяват да откраднат богатствата на по-слабите от тях във военно отношение индиански народи. От тогава до сега те действат по един и същ модел - намират слабите в даден народ и купувайки го успяват да поробят и унищожат нацията. Започват с Америките, после с Африка, пренасят се в Азия, унищожата Китай, поробват Япония и другите азиатски държави, поробват Австралия и Океания, като унищожават физически. През 1836 година те унищожават и целия народ на Тасмания. Остава само едно момиче, което наричат Лала Рук и го държат за атракция. После завладяват и арабския свят, като през 1989 година успяват да сломят и Източната цивилизация, към която спадаме и ние. От тогава до сега текат усилени процеси на унищожение на всяка култура, която е различна от тяхната, както и внедряване на идеологията, че всеки трябва да е сам за себе си и по-силният да вземе всичко. Така всички слаби, скромни и добродушни хора са обречени да слугуват на арогантните, грубите и нахалните. В един такъв свят, в който всеки гледа да прецака другия, никой няма шанс да разклати съществуващия ред и за още десетина година ще се случи така, че тяхната цел ще бъде постигната. 

За да постигнат всичко това имат изградена система за информиране и контрол, в която те са сложили ръка на всички медии. Повечето хора не могат да повярват как са успели, но те го правят по един и същи начин, по който завладяват целия свят. Първо създават свои медии, които да създават техните новини. След това намират най-алчните собственици на медии и им предлагат сделка, като им дават част от ползите. После намират слабостите на другите собственици и един по един чрез компромати започват да ги изнувдат да пускат тяхното съдържание или ще изкарат техните слабости на бял свят. Така малко по малко те вече владеят 2/3 от всички медии по света. Това е достатъчно да създават “истина”. Как се убеждаваме, че нещо е истинско? Проверяваме повечето източници какво пишат и така решаваме кое е истинско и кое е лъжа. Владеейки 2/3 от световните медии те владеят 100%, защото всеки, който се изправи срещу тях ще бъде опорочен чрез силата на многото. Така дори и малкото независими медии се съобразяват със световната цензура, която е наложена от сегашните господари на света. 

Нещото, което може да ни направи впечатление, че не можем да видим новина как някой успява извън системата. Всички новини са за бедност и мъка извън системата, също така има много новини за убийства, престъпления и неуспехи. Когато четем съвременните средства за информация в нас остава чувство за безнадежност. Когато гледаме филмите им за супергерои си мислим, че малки хора като нас не могат да направят нищо. И така те ни правят волове. Бикът и волът са едно и също животно, но на едното е отнета функцията за възпроизводство и той е станал само работен инструмент без свободна воля. Така и на нас ни отнемат желанието да се възпроизвеждаме и смисъла от това, като ни отнемат културата, историята и вярата, че заедно можем да сътворим по-добър свят.

Красиво Ветрино е вестникът на съпротивата. Той не обслужва чужди интереси, а само интереса на народа. Ние ще ви направим съпричастни с борбите, загубите и победите на обикновените българи. Община Ветрино е столицата на съпротивата в България и тук не се говори, а се действа и показва. Следете и се убедете, че има самостоятелно бъдеще за България!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД