“Зеленият крал” - любимата книга на всеки мечтател

Досега е прочетена от над 4000 души в България през последните две години и променя много животи.

Книгата е цял един живот. Хубавата книга е повече от един живот. Тя помага на човек да научи неща, които му помагат да живее така, все едно е живял сто живота. Да намериш хубава книга е по-ценно, отколкото да намериш златно съкровище. Книгата, с която ще ви запознаем, се нарича „Зеленият крал“. Неин автор е Пол Лу Сюлицер. 

Как тази книга отново се издава в България? През 2020 г. една жена спира изпълнителния директор на „Исторически парк“ Ивелин Михайлов и го пита дали е чел тази книга. Той се зачудва, защото е чел много книги, но не може да си спомни дали е прочел тази. Започва да я търси в книжарници и се оказва, че е спряна от тираж преди много години. Тогава я търси антикварна и успява да се сдобие с един стар екземпляр от нея. Започва да я чете и отначало не разбира защо тази жена го асоциира с главния герой. Въпреки това продължава с четенето и към средата на книгата вече започва да разбира. Книгата се оказва изключително полезна за всеки, който иска да разбере как да осъществи плановете, които има. След прочитането й той решава да препоръча на едно издателство да я издаде и така книгата отново заживява свой живот. Досега е прочетена от над 4000 души в България през последните две години и променя много животи. Ако някой има желание да се сдобие с нея, може да я намери в сайта на издателство „Тогедър Академи“. - https://academy.together.bg/bg-BG/Shop/Product/Details/24/zeleiant-kral

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 1 коментара за статията

  1. Николай Нанев 21.3.2024 17:12 ч.

    Една от най-добрите книги, които съм чел. Едно от нещата, които научих от книгата е, че човек има способности и възможности за организиране и създаване на много неща, отвъд това, което човек обикновено си представя. Препоръчвам на всеки! Благодаря!

    За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД